Over ons

frans van heelFrans van Heel is de hoofdinstructeur en voorzitter van de stichting. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring als instructeur en schrijft op basis daarvan de blogartikelen. Frans heeft diverse boeken geschreven, over vechtkunst, de bijzondere kracht van tai-chi en over meditatie. Je kunt het boek over meditatie bestellen bij bol.com, of lees eerst een recensie.

Bob DriessenBob Driessen is penningmeester en een belangrijk promoter van de organisatie. Hij zorgt onder andere voor onze promotie op Facebook en helpt mee met het organiseren van activiteiten. Bob is al jaren een gemotiveerd beoefenaar van alle paden die YinYang Harmony te bieden heeft.
Daarnaast is hij psycholoog en haptonoom. In die hoedanigheid geeft hij consulten bij de workshops met de thema's Fris in je hoofd en Fris in je lijf.

nicole wedlerNicole Wedler is een belangrijke spil bij de publicaties op de website en van de maandelijkse nieuwsbrief. Zij is een enthousiast beoefenaar van het meditatiepad van YinYang Harmony.
marlie houbenMarlie Houben
denkt en werkt mee bij alle activiteiten van de stichting. Zij is chikung-instructeur en acupuncturist. Als acupuncturist geeft zij ook consulten bij de workshops met de thema's Fris in je hoofd en Fris in je lijf.
peter van der laakPeter van der Laak is de secretaris van stichting YinYang Harmony.

 

Instructeurs:

peter vissersPeter Vissers is tai-chi instructeur en werkt mee aan de marketing en communicatie van YinYang Harmony, Hij traint al meer dan 10 jaar tai-chi, chikung en meditatie volgens dezelfde 'school' als YinYang Harmony.

Jacintha GordijnJacintha Gordijn heeft sinds 2003 een praktijk voor acupunctuur, tuina-massage en Chinese kruiden. In haar behandelingen gebruikt ze vibratiekracht en klank om het therapeutisch effect van haar behandeling te versterken. Ze geeft al sinds enkele jaren les in chikung op basis van hetzelfde systeeem. In 2019 is ze gestart met een beginnersgroep tai-chi.

" You don't stop tai-chi when you get old. You get old when you stop tai-chi. "

Unknown tai-chi master

Geen activiteiten gevonden

Stichting YinYang Harmony

Frans van Heel

 06 543 45 231

[email protected]

Volg ons op Facebook