Aanbod

Wil je je verdiepen in de methode van YinYang Harmony, dan begin je met de cursus YinYang meditatie. YinYang meditatie is de basis voor alle oefeningen van de YinYang Harmony Academy en het is eerste stap van de opleiding tot Taiji Meester.

Opleiding tot Tai-chi Meester / Taiji Meester

In 2025 start een achtjarige opleiding tot Taiji Meester waarbij voor de laatste keer alle onderstaande modules aan bod komen. In alles wat je tijdens de opleiding leert zul je merken dat de harmonie van yin en yang de kern is. Als je nu al belangstelling hebt om te starten met deze opleiding neem dan contact op

5 redenen om je aan te melden voor de opleiding tot Taiji Meester

  1. Deze opleiding zal maar een keer worden gegeven en omvat mijn laatste volledige overdracht.
  2. De unieke kennis, technieken en oefeningen zijn afkomstig van diverse authentieke scholen van het taoïsme en boeddhisme.
  3. Je wordt ingewijd in een spirituele dimensie, die nog steeds geheim wordt gehouden.
  4. Als student brengen de lessen en oefeningen je inzicht en levensvreugde, vitaliteit en mentale kracht.
  5. Omdat je gedurende de opleiding bepaalde lesbevoegdheden krijgt, proef je ook al van de voldoening en levensvervulling als leraar.

Overzicht opleiding Taiji Meester

Elk blok in het overzicht hieronder representeert een volwaardige module. Je kunt er ook voor kiezen om je verder te ontwikkelen in zo'n module in plaats van de hele opleiding te volgen.

Als je voor het meditatiepad kiest, krijg je ook chikung-oefeningen om aan je houding te werken en je energie in balans te brengen. Deze oefeningen versnellen en verrijken je meditatieve ontwikkeling en hebben een positief effect op je gezondheid.

" You don't stop tai-chi when you get old. You get old when you stop tai-chi. "

Unknown tai-chi master

Release your dragon
Datum 28 mei 10:00 - 14:00
Boek deze activiteit!

De draak staat in het taoïsme voor je innerlijke kracht. Er wordt in oosterse disciplines voor gezondheid, vechtkunst en spiritualiteit veel gesproken over innerlijke kracht. Maar hoe je innerlijke kracht echt kunt activeren en voor je laten werken is voor velen nog een geheim.

Bevrijd je draak en ontdek je innerlijke kracht

Iedereen kan leren hoe je deze innerlijke kracht, oftewel de draak in jezelf kunt bevrijden. Je hebt alleen de juiste ingang nodig. En die kun je leren in deze workshop. Het is een kennismakingsworkshop die voor iedereen toegankelijk is. Als je voor de eerste keer komt, kun je in ieder geval zien hoe meer en minder gevorderde beoefenaars met deze kracht werken.

We beginnen met meditatieve en voorbereidende oefeningen. Daarna leer je hoe je in contact komt met je innerlijke krachtbron en vervolgens hoe die innerlijke kracht langzaam maar zeker ontwaakt en krachtiger wordt.

Praktisch

  • De prijs van deze workshop is €50,00
  • Neem je eigen drinken, eten, gemakkelijk zittende kleding, ligmat, zitkussen, handdoek, stuk plastic tegen natte ondergrond mee.
  • De locatie wordt gezien de weersverwachtingen in park Brakkenstein te Nijmegen. Het is dezelfde locatie als voorgaande jaren. Neem contact op als je niet hiermee bekend bent.

Stichting YinYang Harmony

Frans van Heel

 06 543 45 231

[email protected]

Volg ons op Facebook