Aanbod

Wil je je verdiepen in de methode van YinYang Harmony, dan begin je met de cursus YinYang meditatie. YinYang meditatie is de basis voor alle oefeningen van de YinYang Harmony Academy en het is eerste stap van de opleiding tot Taiji Meester.

Opleiding tot Tai-chi Meester / Taiji Meester

In 2025 start een achtjarige opleiding tot Taiji Meester waarbij voor de laatste keer alle onderstaande modules aan bod komen. In alles wat je tijdens de opleiding leert zul je merken dat de harmonie van yin en yang de kern is. Als je nu al belangstelling hebt om te starten met deze opleiding neem dan contact op

5 redenen om je aan te melden voor de opleiding tot Taiji Meester

  1. Deze opleiding zal maar een keer worden gegeven en omvat mijn laatste volledige overdracht.
  2. De unieke kennis, technieken en oefeningen zijn afkomstig van diverse authentieke scholen van het taoïsme en boeddhisme.
  3. Je wordt ingewijd in een spirituele dimensie, die nog steeds geheim wordt gehouden.
  4. Als student brengen de lessen en oefeningen je inzicht en levensvreugde, vitaliteit en mentale kracht.
  5. Omdat je gedurende de opleiding bepaalde lesbevoegdheden krijgt, proef je ook al van de voldoening en levensvervulling als leraar.

Overzicht opleiding Taiji Meester

Elk blok in het overzicht hieronder representeert een volwaardige module. Je kunt er ook voor kiezen om je verder te ontwikkelen in zo'n module in plaats van de hele opleiding te volgen.

Als je voor het meditatiepad kiest, krijg je ook chikung-oefeningen om aan je houding te werken en je energie in balans te brengen. Deze oefeningen versnellen en verrijken je meditatieve ontwikkeling en hebben een positief effect op je gezondheid.

" Als we accepteren dat de natuur van ons allemaal is, dan kunnen we elkaar voor de ondergang behoeden. We moeten opnieuw leren naar de natuur te luisteren, zoals de heilige Franciscus deed. Paus Franciscus "
Geen activiteiten gevonden

Stichting YinYang Harmony

Frans van Heel

 06 543 45 231

[email protected]

Volg ons op Facebook