Aanbod

Iedereen kent fasen in zijn leven waarin je tegen moeilijkheden of problemen aanloopt. Soms tijdelijk, maar ze kunnen ook langere tijd op je blijven drukken. Dan is het fijn wanneer iemand je ondersteuning kan geven bij het vinden van een levenspad dat beter bij je past.

Heb je behoefte aan persoonlijke begeleiding bij je zoektocht naar een andere invulling van je leven? Vind je spiritualiteit belangrijk, maar wil je ook graag met beide voeten op de grond blijven staan? Maak dan een afspraak om kennis te maken.

Omgaan met prikkels

We leven in een complexe en chaotische wereld, waarbij we voortdurend worden geconfronteerd met deprimerende informatie over het klimaat, gezondheid en economie. De digitale wereld, je baan en (soms) je gezin doen voortdurend een beroep op je energie en aandacht, waardoor je te weinig aan jezelf toekomt.

leefstijlcoach

Doorgaans leren we weinig over de wijze waarop je het beste om kunt gaan met al die prikkels van de buitenwereld. Of je kent wel een techniek, maar in de praktijk werkt het niet voor jou. In dat geval zijn persoonlijke lessen voor jou een uitkomst.

Harmonie van lichaam en geest

We beginnen bij het lichaam om de harmonie tussen lichaam en geest te herstellen. We gebruiken de inzichten en technieken die hun grondslag hebben in meditatie, chikung en tai-chi, maar nu toegespitst op jouw behoefte en vragen.

Je leert eerst wat het betekent dat je lichaam je tempel is. Daarvoor kijken we naar je lichaamshouding, maar ook naar je leefstijl. Samen kijken we wat jij nodig hebt om vanuit je lichaam te leven. Eenmaal in je lichaam 'geland', leer je wat het betekent weer thuis te komen in je geest. Vervolgens zul je merken dat je door de oefeningen en reflecties als vanzelf inzicht verwerft over hoe jij je (spirituele) leven vorm wilt geven.

Opzet

De eeste sessie doen we een intake om te kijken of we jouw vraag kunnen matchen met wat ik kan bieden. Als we tot een match komen maken we een afspraak over het aantal sessies en over het resultaat dat je beoogt. De locatie stemmen we met elkaar af. Dat kan ook in de buitenlucht zijn.

Prijs

Een persoonlijke les duurt gemiddeld een uur. De intake kost €45,00 en de vervolgsessies €75,00.

Persoonlijke sessies zijn niet bedoeld om medische klachten (psychisch of lichamelijk) te behandelen. Je kunt wel leren er anders mee om te gaan.

Wil je een afspraak maken of vrijblijvend meer informatie? Neem dan contact met mij op. Dat kan telefonisch, per app, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het contactformulier

" Wat ben ik? Ben ik de gloeilamp die het licht overbrengt, of ben ik het licht waarvan de gloeilamp het voertuig is. Joseph Campbell "
Basiscursus YinYang meditatie
Datum 13 mei 10:00 - 14:00
Boek deze activiteit!

In de cursus YinYang meditatie leer je de basisvaardigheden en de kerntechniek van het hele systeem. Bij alles wat je hierna nog gaat leren komen deze meditatietechniek en de vaardigheden die je verwerft terug. Iedereen die deze cursus volgt heeft daarmee ook de eerste stap gezet op de opleiding Taiji De Dao. De meditatietechniek en de oefeningen die je leert staan ook op zichzelf en je kunt er in principe jaren mee verder om het inzicht in je geest te verdiepen.

Marlie Houben verzorgt deze cursus, mogelijk ondersteunt door Frans van Heel of andere gekwalificeerde instructeurs. Marlie Houben heeft jarenlang lessen gevolgd bij onze gezamenlijke bronleraar Shen Hongxun en heeft de cursus voor instructeur YinYang meditatie afgerond. Zij is in het dagelijks leven acupuncturist en geeft ook wekelijkse chikung en tai-chi lessen.

Praktisch

  • Meld je voor 17 april aan voor de vroegboekkorting; je betaalt dan €150 in plaats van €200.
  • De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten die duren van 10:00 tot 14:00 uur.
  • De datums zijn 13 mei, 27 mei, 10 juni en 24 juni.
  • De bijeenkomsten zijn in wijkcentrum de Ark van Oost.
  • Aanmelden kan tot en met 8 mei.

Meenemen

  • Er is een horecagelegenheid. Neem ook je eigen eten en drinken mee.
  • Gemakkelijk zittende kleding en schoeisel.
  • Zitkussen en dekentje om comfortabel te kunnen zitten.
  • Schrijfwaren.

Stichting YinYang Harmony

Frans van Heel

 06 543 45 231

[email protected]

Volg ons op Facebook