Blog
×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 222 niet laden

We hebben al allerlei blogs met je gedeeld. Toch hadden we ons via de site nog niet voorgesteld. Dat willen we graag nog even doen. Het YinYang Harmony-bestuur bestaat uit 3 heren: Frans van Heel, Bob Driessen en Peter van der Laak. Bekijk de video en de foto's

Frans van Heel, voorzitter en hoofdinstructeur

Bob Driessen YYH

Bob Driessen
Een van de drijvende krachten achter YinYang Harmony


Al een aantal jaren train ik bij Frans van Heel, taiji en meditatie. Ik ben erg enthousiast over zijn manier van lesgeven. Het biedt mij de diepgang die ik zoek, maar wel op een no-nonsense manier. Een bestuursfunctie stond niet op mijn wensenlijstje, toch twijfelde ik geen moment om dit voor YinYang Harmony te doen. Ik sta volledig achter de lesmethode en wil graag dat meer mensen hiermee kennis maken. Mijn rol is penningmeester. Klinkt saai, maar ik word juist wel rustig van dingen ordenen. Zelfs belastingaangifte doen vind ik niet erg, zolang ik natuurlijk maar geld terug krijg .

 IMG 5954

Peter van der Laak, secretaris en raadgever

Peter van der Laak, secretaris en raadgever van het YinYang Harmony bestuur. Binnen YinYang Harmony ben ik een beetje een vreemde eend in de bijt. Ik doe niet aan meditatie of Taiji. En ik volg geen trainingen of workshops. Toch heb ik van harte ingestemd met een bestuursfunctie toen mij dat werd gevraagd. Waarom? Omdat ik Frans al ruim dertig jaar ken en ik vind dat hij echt iets te vertellen heeft.

" Wat ben ik? Ben ik de gloeilamp die het licht overbrengt, of ben ik het licht waarvan de gloeilamp het voertuig is. Joseph Campbell "
Basiscursus YinYang meditatie
Datum 13 mei 10:00 - 14:00
Boek deze activiteit!

In de cursus YinYang meditatie leer je de basisvaardigheden en de kerntechniek van het hele systeem. Bij alles wat je hierna nog gaat leren komen deze meditatietechniek en de vaardigheden die je verwerft terug. Iedereen die deze cursus volgt heeft daarmee ook de eerste stap gezet op de opleiding Taiji De Dao. De meditatietechniek en de oefeningen die je leert staan ook op zichzelf en je kunt er in principe jaren mee verder om het inzicht in je geest te verdiepen.

Marlie Houben verzorgt deze cursus, mogelijk ondersteunt door Frans van Heel of andere gekwalificeerde instructeurs. Marlie Houben heeft jarenlang lessen gevolgd bij onze gezamenlijke bronleraar Shen Hongxun en heeft de cursus voor instructeur YinYang meditatie afgerond. Zij is in het dagelijks leven acupuncturist en geeft ook wekelijkse chikung en tai-chi lessen.

Praktisch

  • Meld je voor 17 april aan voor de vroegboekkorting; je betaalt dan €150 in plaats van €200.
  • De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten die duren van 10:00 tot 14:00 uur.
  • De datums zijn 13 mei, 27 mei, 10 juni en 24 juni.
  • De bijeenkomsten zijn in wijkcentrum de Ark van Oost.
  • Aanmelden kan tot en met 8 mei.

Meenemen

  • Er is een horecagelegenheid. Neem ook je eigen eten en drinken mee.
  • Gemakkelijk zittende kleding en schoeisel.
  • Zitkussen en dekentje om comfortabel te kunnen zitten.
  • Schrijfwaren.

Stichting YinYang Harmony

Frans van Heel

 06 543 45 231

[email protected]

Volg ons op Facebook