Blog
×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 222 niet laden

We hebben al allerlei blogs met je gedeeld. Toch hadden we ons via de site nog niet voorgesteld. Dat willen we graag nog even doen. Het YinYang Harmony-bestuur bestaat uit 3 heren: Frans van Heel, Bob Driessen en Peter van der Laak. Bekijk de video en de foto's

Frans van Heel, voorzitter en hoofdinstructeur

Bob Driessen YYH

Bob Driessen
Een van de drijvende krachten achter YinYang Harmony


Al een aantal jaren train ik bij Frans van Heel, taiji en meditatie. Ik ben erg enthousiast over zijn manier van lesgeven. Het biedt mij de diepgang die ik zoek, maar wel op een no-nonsense manier. Een bestuursfunctie stond niet op mijn wensenlijstje, toch twijfelde ik geen moment om dit voor YinYang Harmony te doen. Ik sta volledig achter de lesmethode en wil graag dat meer mensen hiermee kennis maken. Mijn rol is penningmeester. Klinkt saai, maar ik word juist wel rustig van dingen ordenen. Zelfs belastingaangifte doen vind ik niet erg, zolang ik natuurlijk maar geld terug krijg .

 IMG 5954

Peter van der Laak, secretaris en raadgever

Peter van der Laak, secretaris en raadgever van het YinYang Harmony bestuur. Binnen YinYang Harmony ben ik een beetje een vreemde eend in de bijt. Ik doe niet aan meditatie of Taiji. En ik volg geen trainingen of workshops. Toch heb ik van harte ingestemd met een bestuursfunctie toen mij dat werd gevraagd. Waarom? Omdat ik Frans al ruim dertig jaar ken en ik vind dat hij echt iets te vertellen heeft.

" You don't stop tai-chi when you get old. You get old when you stop tai-chi. "

Unknown tai-chi master

Geen activiteiten gevonden

Stichting YinYang Harmony

Frans van Heel

 06 543 45 231

[email protected]

Volg ons op Facebook