Agenda

Cursus YinYang meditatie

Datum
23 september 13:30 - 17:00
Locatie
De Kleine Wiel, Karl Marxstraat, Nijmegen, Nederland
Registratie voor de activiteit is geëindigd op 23 september 13:30, boeken is niet meer mogelijk.

Beschrijving

Meer rust, helderheid en inspiratie? Begin bij de basis, begin met mediteren! In september start een cursus YinYang Meditatie waarin je op een eenvoudige en natuurlijke manier leert mediteren.

Persoonlijke tools om contact te maken met de bron van je geest

Je krijgt unieke persoonlijke tools aangereikt om je geest tot rust te laten komen, zodat je contact leert maken met je eigen bron. Je leerproces wordt ondersteund door uitleg over de basisprincipes van meditatie en begeleidende oefeningen uit het YinYangsysteem. Het bijzondere aan de YinYang Meditatie is dat er veel aandacht is voor je lichaamshouding. Een juiste houding ondersteunt je meditatie en een rustige geest brengt ontspanning in je lijf. Door deze geïntegreerde vorm van lesgeven leg je een solide basis voor de rest van je meditatieve pad.

Persoonlijke aandacht bij het leerproces

In deze cursus word je begeleid door drie docenten en kun je daarom rekenen op veel persoonlijke aandacht. Samen hebben de docenten de kennis en ervaring in huis om je te begeleiden vanuit verschillende perspectieven. Bob Driessen is psycholoog, haptonoom en meditatiedocent en traint al zo'n 12 jaar in het systeem van YinYang Harmony. Marlie Houben is acupuncturist en docent meditatie en qigong (chi kung) en is o.a. opgeleid door de grondlegger van het YinYangsysteem. Emma Meeussen is haptonoom, meditatiedocent en neurowetenschapper en traint sinds 8 jaar volgens het YinYangsysteem. Zij hebben gelijktijdig de instructeursopleiding voor YinYang mediatie afgerond.

Voorzieningen en benodigdheden

In de pauzes staat er koffie, thee en fruit voor je klaar.
Heb je zelf een meditatiekussen? Dan mag je dat meenemen. Wij zorgen dat er ter plekke ook kussens zijn.
Het kan fijn zijn om een opschrijfboekje mee te nemen voor aantekeningen en om gemakkelijk zittende kleding en schoenen met slappe zool of sloffen te dragen.

Cursusdata en prijs

 De datums van de cursus zijn:

  • 23 september

  • 7 oktober

  • 21 oktober

  • 4 november

De lessen vinden plaats van 13:30 - 17:00. Zorg ervoor dat je een kwartier van te voren aanwezig bent.
De prijs van de cursus is €175,00.

Locatie

De Kleine Wiel
Karl Marxstraat 101
6663 LA LENT

" Wat ben ik? Ben ik de gloeilamp die het licht overbrengt, of ben ik het licht waarvan de gloeilamp het voertuig is. Joseph Campbell "
Geen activiteiten gevonden

Stichting YinYang Harmony

Frans van Heel

 06 543 45 231

[email protected]

Volg ons op Facebook