Agenda

Agenda

Online cursus YinYang meditatie

Datum
20 mei 20:00 - 22:00

Boeking informatie

Prijzen
150 €

Beschrijving

Thuis mediteren met persoonlijke techniek

We gebruiken zoom of een vergelijkbare internettechniek voor kennisoverdracht met presentaties en voor gezamenlijke evaluaties. Via één-op-één (video)telefonie krijg je een persoonlijke techniek overgedragen, die jou het beste helpt om in een diepe meditatie te komen en te blijven. Bij de beoefening van deze persoonlijke techniek word je tijdens de cursus individueel begeleid.

Daarnaast leer je je meditatieve ervaringen te begrijpen en een plaats te geven. Dat doen we door onze ervaringen te delen en te evalueren via (online) groepssessies. Dit gezamenlijk delen en uitwisselen is net zo belangrijk als de persoonlijke begeleiding en correcties, omdat je dan ziet wat de overeenkomsten zijn bij de belemmeringen tijdens de meditatie of om tot mediteren te komen. Daarnaast helpt het delen van positieve ervaringen om geïnspireerd te blijven mediteren.

De cursus bestaat uit 4 sessies en thuisoefening. De thuisoefening is de basis voor je ontwikkeling. Eenmaal deelgenomen aan de cursus, kun je die gratis steeds opnieuw volgen.

Dit is een introductiecursus, waarmee je in principe onbeperkt verder kunt. Veel beoefenaars merken na een tijd dat ze zich verder willen ontwikkelen Zie hiervoor ons programma.

Praktische zaken

  • De sessies zullen in eerste instantie ongeveer om de twee weken op woensdagavonden zijn, tenzij we als deelnemers met elkaar andere afspraken maken.
  • Een sessie zal gemiddeld anderhalf tot twee uur duren, inclusief een meditatiesessie van zo'n 20 minuten.
  • Benodigdheden: PC, laptop, tablet met internetverbinding waarop je zoom of microsoft teams kunt installeren.
  • Alternatief: als de landelijke richtlijnen het toelaten kunnen we gezamenlijk bekijken of we ook nog fysieke bijeenkomsten plannen.
" We zijn geen menselijke wezens die een spirituele ervaring, maar spirituele wezens die een menselijke ervaring hebben "

Pierre Teilhard de Chardin

2 juni 19:30 - 21:00
Avondtraining tai-chi en chikung
9 juni 19:30 - 21:00
Avondtraining tai-chi en chikung
13 juni 10:00 - 13:00
Open je energiepoorten
16 juni 19:30 - 21:00
Avondtraining tai-chi en chikung
23 juni 19:30 - 21:00
Avondtraining tai-chi en chikung

Stichting YinYang Harmony

Frans van Heel

 06 543 45 231

[email protected]

Volg ons op Facebook