Agenda

Agenda

Fris in je hoofd: Natuurlijk ademen

Datum
22 december 10:00 - 13:00
Locatie

Boeking informatie

Prijzen
30 €

Beschrijving

Natuurlijk ademen

Stress is een primaire reactie om in actie te komen, waardoor je onwilleurig sneller gaat ademen en je hart sneller gaat kloppen. Ademhaling en de hartslag zijn nauw met elkaar verbonden. Ze ondersteunen elkaar om hogere prestaties te leveren, maar als ze dysfunctioneren versterken ze elkaar ook. 

Als door aanhoudende stress ademhaling en hartritme langdurig worden opgejaagd dan leidt dt uiteindelijk tot een dysfunctie. Dit betekent dat je ook in rustpositie een versnelde ademhaling en verhoogd hartritme hebt. Dit leidt op lange duur tot een heel scala van klachten.

De juiste ademhaling in de juiste houding

Je leert herkennen wat het belang is van een correcte houding om goed te kunnen ademen. We doen meditatieve oefeningen om de samenhang tussen ademhaling en de geest te herkennen. Daarnaast leer je oefeningen om met behulp van je ademhaling beter te ontspannen en je energie in balans te brengen.

Voor wie

De workshop is voor iedereen die meer inzicht wil krijgen in de wijze waarop langdurige stress de ademhaling en het hartritme kan verstoren en oefeningen wil leren om dat te voorkomen.

Prijs

De prijs voor deze workshop is € 30,00.

Meenemen

  • Pen en papier om aantekeningen te maken;
  • Warme sloffen of sokken;
  • Zitkussen en/of extra vest of deken;
  • Je krijgt thee, koekjes en fruit tijdens de pauzes.
Wie de baas is over zichzelf, hoeft zich niet te meten met anderen.

Koengfoe Tze

Stichting YinYang Harmony

Frans van Heel

 06 543 45 231

[email protected]

Volg ons op Facebook