Aanbod

Iedereen is welkom op deze themaworkshops om kennis te maken met de YinYang Harmony methode. Deze workshopcyclus is geen afgeronde cursus. Elke workshop bestaat uit terugkerende en nieuwe oefeningen.

Het doel voor de ervaren deelnemer is gelegenheid om te oefenen en persoonlijk feedback te krijgen op de oefeningen voor een snellere ontwikkeling. Ben je nieuw? Dan zijn deze workshops een gelegenheid om te proeven van de kracht en eenvoud van de YinYang Harmony methode, zodat je je kunt oriënteren op eventuele vervolgcursussen, -workshops of -retraites.

Mediteren, chikung en tai-chi in één workswhop

Het is bij deze workshop de bedoeling om aan alledrie de disciplines van ons systeem aandacht te besteden, zodat je kunt ervaren hoe ze elkaar ondersteunen. Meditatie beoefenen we om onze geest te onderzoeken en beter te leren begrijpen. Chikung doen we om onze energie in balans te brengen. Tai-chi is een manier om je relatie met de buitenwereld beter te begrijpen en in harmonie te komen met de dagelijkse realiteit.

Als we door mediteren hebben geleerd minder snel afgeleid te raken, wordt onze tai-chi - en chikung-beoefening effectiever. Als onze energie in balans is wordt mediteren gemakkelijker en zitten we beter in onze kracht bij het beoefenen van tai-chi.  Door tai-chi snappen we beter hoe in alle opzichten schijnbare tegenstellingen als rust en beweging, spanning en ontspanning eigenlijk elkaar aanvullen.

strek oefeningen YinYang Harmony

Je energiepoorten openen voor vitaliteit en gezondheid

Het openen van je energiepoorten is dit seizoen het overkoepelend thema van de workshops. Het idee is dat wanneer je energiepoorten niet open zijn, je energiedoorstroming is geblokkeerd. Hierdoor houd je onder andere spanningen en afvalstoffen vast. Je algemene welbevinden neemt af en op lange duur kun je ziek worden. Door je energiepoorten te openen activeer en stimuleer je je vitale energie, waardoor je je fitter voelt en weerstand tegen ziektes opbouwt.

Belangstelling? Twijfel dan niet langer. Schrijf je nu inof Neem contact op

 

" You don't stop tai-chi when you get old. You get old when you stop tai-chi. "

Unknown tai-chi master

Geen activiteiten gevonden

Stichting YinYang Harmony

Frans van Heel

 06 543 45 231

[email protected]

Volg ons op Facebook