Aanbod

Heb je rugpijn, gewrichtsklachten of zit je om andere redenen niet lekker in je lijf? Kom dan naar een workshop Fris in je lijf om kennis te maken met onze methode om die klachten positief te beïnvloeden. 

Oorzaken van rugpijn, RSI en andere gewrichtsklachten

Een van de redenen waarom de hoofdinstructeur Frans van Heel in deze methode les is gaan geven is dat hij zelf door de oefeningen en het andere perspectief op houding en beweging zijn klachten onder controle heeft gekregen. Langdurig in de verkeerde houding vertoeven is de belangrijkste oorzaak van veel bewegingsklachten. rugpijn Nijmegen

Wat kun je zelf doen tegen rugpijn en RSI?

Kennis van de juiste houding en optimaal bewegen om de houding te ontlasten zijn belangrijk om de klachten onder controle te krijgen. Hij heeft ondertussen al veel van zijn studenten geleerd hoe ze hun klachten als rugpijn, RSI en KANS beter kunnen hanteren, zodat ze er geen of nauwelijks last meer van hebben.

In een workshop Fris in je lijf krijg je behalve een theoretisch kader over de oorzaken en consequenties van rugpijn, RSI en KANS vooral diverse praktische oefeningen om te ervaren wat je zelf kunt doen om klachten voor te zijn.

Twijfel niet langer. Schrijf je nu inof Neem contact op

 

Wie de baas is over zichzelf, hoeft zich niet te meten met anderen.

Koengfoe Tze

Stichting YinYang Harmony

Frans van Heel

 06 543 45 231

[email protected]

Volg ons op Facebook